Az MRF Team bemutatta 2024-es ERC-csapatát

Az MRF Team bemutatta 2024-es ERC-csapatát

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Három párossal áll rajthoz az MRF Team a 2024-es ERC-versenyeken, az indiai gumigyártó csapatát Martins Sesks, Efrén Llarena és Andrea…

Az MRF Team három párossal vesz részt a 2024-es ERC-versenyeken, Martins Sesks, Efrén Llarena és Andrea Mabellini alkotják a csapatot. Sesks a második, Llarena az Európa-bajnoki cím után negyedik helyen végzett tavaly az ERC-ben, míg Mabellini 16. lett hat futamon indulva. Az ERC Rally Hungary mezőnyében 57 pilóta áll rajthoz.

Sesks idén Toyotával versenyez az ERC-futamokon, beleértve a következő heti V-Híd Rally Hungaryt is. Llarena marad a Skoda Fabia RS Rally2-nél, Mabellini is ezzel a márkával indul. Az MRF ügyfélprogramjának részeként Costenaro csak néhány versenyen vesz részt az Eb-n. Az MRF Tyres Europe vezérigazgatója, Vivek Ponnusamy hangsúlyozta, hogy erős felállással készültek az idei ERC-szezonra, és bíznak abban, hogy jó eredményeket érnek el, kezdve a V-Híd Rally Hungaryn.

Tehát találkozás világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkolás a magyar pilótáknak! Csatlakozz Te is a Rally Hungary jegyvásárlókhoz, most még elővételes áron!

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések